Opendeurweekend 23 en 24 april 2022

In het weekend van 23 en 24 april zet Campus Sint-Ferdinand voor de 10de maal de deuren open voor het grote publiek. Dit gratis (!) evenement van De Winning en O.C. Sint-Ferdinand (Multifunctioneel Centrum – Volwassenenwerking – Lagere School De Blinker – Secundaire Scholen) wilt u absoluut niet missen, want er is genoeg te beleven voor jong en oud. Nieuw dit jaar is dat we ook de Dag van het Talent, een jobbeurs, organiseren in samenwerking met VDAB.

Wat kunt u verwachten?

Zaterdag 23 april vindt als vanouds de plantenverkoop plaats tijdens de Open Serre dag bij Secundaire Scholen Sint-Ferdinand. Nadat u de plantjes heeft ingeladen, kunt u terecht bij Eetkafee De Winning voor een hapje en een drankje.

Zondag 24 april is er voor groot en klein vanalles te beleven tijdens de Opendeurdag. U maakt er kennis met maatwerkbedrijf De Winning, lagere school De Blinker, Secundaire Scholen Sint-Ferdinand, de Volwassenenwerking en het Multifunctioneel Centrum.

Er is animatie voor grote en kleine kinderen (springkastelen, grimeren, kinderdisco, beestentoren, kinderboerderij, nestkastjes bouwen, minigolf, duofiets rijden…), verkoop van zelfgemaakte en lokale producten, maar ook lekker eten en drinken naar ieders smaak. Verder krijgt u een blik achter de schermen van onze dagelijkse activiteiten in de vorm van workshops en demonstraties. Zo zijn er demonstraties met trekpaarden, activiteiten in de praktijklokalen, een inkijk bij een leefgroep en de bereden paarden van Ju met t peird zorgen voor een fijne interactie tussen de paarden en de bezoekers. Maak ook kennis met ons eigen PK bier. Of breng een bezoek aan de sfeermarkt waarbij u kan proeven van onze eigen KarWij-producten of van de producten van andere lokale producenten. Een aantal cliënten van onze Volwassenenwerking verzorgen een optreden van onze toneelkring ‘Opening Doors’.

NIEUW: Dag van het Talent

Tijdens de Opendeurdag op zondag 24 april vindt ook voor de eerste keer de ‘Dag van het Talent’ plaats, in samenwerking met VDAB. Want wij zijn altijd wel op zoek naar nieuwe collega’s en stagiairs met passie en gedrevenheid.

Tijdens deze Dag van het Talent kunnen werkzoekenden of wie een nieuwe uitdaging ambieert vrijblijvend met medewerkers komen praten en alvast de werksfeer opsnuiven.

Maar ook vrijwilligers kunnen hun oor te luister komen leggen. Onze coördinator Vrijwilligerswerking geeft graag meer uitleg over de mogelijkheden voor vrijwilligers.

Wilt u zich graag inschrijven voor een VIP-gesprek? Meldt u dan aan via de deze inschrijflink en wij nemen snel persoonlijk contact met u op.

Naar flyer Opendeurweekend

Naar flyer Dag van het Talent