Stappentelleruitdaging: kapiteins getuigen

Categorie: Gepubliceerd op: 27 juni 2016
In de Kamper hebben we oa. op een “actieve” manier leren briefen: we liepen in een kringetje en brachten zo de collega’s van de late shift op de hoogte van de belangrijkste zaken! Ook in de keuken was er duidelijk “meer beweging als tevoren”:  er werden namelijk ter plaatse stapjes gezet terwijl we onze soep mixten of in onze sausjes stonden te roeren!

Sabine – stappenteller kapitein van  ’t Brugske/De Kamper Leopoldsburg

 20160503_113556

20160526_100520
Wat een sfeer dat de stappentellers met zich meebrachten! Een goede samenwerking en communicatie binnen het team resulteerde in een hechtere band tussen de collega’s. Er werd zoveel mogelijk gedaan om de meeste stappen te bereiken. We weten niet of we hierin geslaagd zijn, maar plezier hebben we in ieder geval wel gehad! Zeker voor herhaling vatbaar.

Elodie – stappenteller kapitein van ‘t Hoeveke

Wij vonden de stappenteller uitdaging super. Iedereen van ‘t Brugske, zowel gasten als begeleiding, waren er dadelijk voor te vinden om hun stapjes bij te dragen. Zelfs gezinsleden van de begeleiders werden ingeschakeld (sportactiviteiten van de kinderen, trampoline springen, …)We hebben die week extra bewegingsactiviteiten en wandelingen gemaakt. Een goede strategie was belangrijk daarom werd er elke dag opnieuw even overlegd wie het best de stappenteller kon dragen. Dit was zeker voor herhaling vatbaar.

 

Pamela – stappenteller kapitein van ’t Brugske Dagcentrum

SAM_8044
SAM_8051
SAM_8048
IMG_0490
De ‘stappentelleruitdaging’ bracht  zeker ‘beweging’ op gang! Zowel fysiek als mentaal zijn we ermee bezig geweest, weliswaar iedereen op zijn manier. Het groepsgevoel werd erdoor zeker versterkt als bewijs de mooie foto van ons stappentellerteam in De Dichtbij.

En je wordt je ervan bewust hoeveel (of hoe weinig) je beweegt als je een bediende functie hebt.

 

Els – stappenteller kapitein onthaal – directiesecretariaat – personeelsdienst – informaticadienst