Corona-update

22-10-2020 – Landelijk stijgt nog steeds het aantal besmettingen met het COVID 19 virus. Ook bij O.C. Sint-Ferdinand ontkomen we hier niet aan. Gelukkig is het aantal besmettingen op dit moment zeer beperkt onder personeel en cliënten. En dat hopen we ook zo te houden. Daarom is het zo belangrijk dat iedereen zich aan de coronamaatregelen houdt. Alleen zo kunnen we samen deze pandemie klein krijgen.

Onze voorziening beveelt inmiddels telewerk aan voor iedereen waarbij de functie het toelaat en de werking van de organisatie niet in het gedrang komt. Ook fysieke interne en externe vormingen zijn voorlopig geannuleerd of gaan digitaal door. Verder blijft het dragen van het mondmasker verplicht – ook tijdens fysieke vergaderingen – , net als de nodige afstand van 1,5 meter. Daarnaast wordt nauwlettend gekeken naar het verluchten van ruimtes en het ontsmetten van meubilair voor en na een vergadering. Ook worden alleen nog ‘essentiële’ mensen toegelaten in onze werkingen en op de campus in Lummen.

Heeft u nog vragen over onze coronamaatregelen? Dan kunt u daarvoor contact met ons opnemen via het algemeen nummer, 013-530 600. U wordt vervolgens doorverbonden naar de juiste contactpersoon.