Sinterklaas op bezoek

Sinterklaas is er voor alle kinderen! Ook bij O.C. Sint-Ferdinand kwam hij al met een van zijn Pieten langs deze week. Ook de Sint moest zich daarbij aan de coronamaatregelen houden. Zo moest de goedheiligman en zijn Piet een COVID Safe Ticket laten zien.

“Geen probleem”, reageerde Piet nog en toonde trots zijn COVID Safe Ticket. Maar de Sint was zijn smartphone vergeten en kon dus geen COVID Safe Ticket laten zien. Gelukkig had meester Davy van De Blinker nog een Plan B paraat en nam Sinterklaas en Piet mee naar de Medische dienst. Daar werd hij vriendelijk ontvangen door onze verpleegkundige Winde en nam ze vervolgens een sneltest af bij de Sint. Na een kwartier was daar het resultaat: negatief! Gelukkig! Nu konden Sint en Piet veilig Campus Sint-Ferdinand betreden.

Om het bezoek in alle veiligheid te laten verlopen, hebben de kinderen de Sint en Piet helaas niet persoonlijk kunnen ontmoeten. Maar ze hebben wel lekkers gekregen! Zo waren er donuts voor de leerlingen van De Blinker tijdens de beloningsactiviteit woensdag en vanmorgen vonden de kinderen snoepgoed en speelgoed terug in de klas. Iedereen was dolgelukkig! Dank u wel, Sinterklaas en lieve Piet!

Wil je het filmpje van Sinterklaas zien? Klik dan hier!