KRIS EN PAUL WANDELEN NAAR COMPOSTELLA

Wij zijn Kris Gilops (medewerker O.C. Sint-Ferdinand) en Paul De Crop (medewerker O.C. Styrka).

We maken een pelgrimstocht van Porto naar Santiago De Compostella meer bepaald de camino portugués de la costa, dit van 4 tot 19 maart. We stappen gedurende 13 dagen gemiddeld 23 km per dag. In totaal gaat de tocht over +- 300 km.

We verzamelen fondsen voor de Wensboom. Dit is om jongeren, van de beide voorzieningen, die weinig kans hebben een sinterklaasgeschenkje te ontvangen toch hun sinterklaaswens te doen uitkomen. Hiervoor zoeken we dus sponsoring.

We vragen voor de volledige tocht een sponsoring van € 15.00 per volger, meer mag uiteraard ook. 😉

Deze som mag overgeschreven worden op het volgende rekeningnummer:

O.C. St. Ferdinand 2 MFC-V

BE93 7370 6430 3767

Mededeling:     Wensboom – Compostella

De helft van de opbrengst is voor de jongeren in St. Ferdinand en de ander helft voor de jongeren in Styrka.

Vanaf 4 maart kan je onze volledige tocht volgen via de instagrampagina van Broeders van Liefde

Broeders van Liefde (@broeders_van_liefde) • Instagram-foto’s en -video’s

Onze achtergrond:

We zijn beiden opvoeders.

Kris werkt sinds 1991 in St. Ferdinand te Lummen.

Eerst als opvoeder bij de minderjarigen en sinds enkele jaren als medewerker op  de personeelsdienst. Paul werkt sinds 1976 in Styrka te Gent (het vroegere Sint-Jozef) als opvoeder bij de minderjarigen en is nu deeltijds begeleider bij Studio-S , een werking voor jong volwassenen die op studio’s wonen in de stad maar die nog begeleiding krijgen van het MFC.

Wij hebben elkaar leren kennen via het syndicaal werk. We zijn allebei lid van de ondernemingsraad van onze voorziening en we vertegenwoordigen onze collega’s op de interzetel Ortho(ped)agogische zorg en buitengewoon onderwijs binnen de organisatie Broeders van Liefde, en op de nationale belangenroep PC 319 (opvoedingsinstellingen). Ons syndicaal werk vertrekt vanonder ons motto: goede zorg voor onze jongeren, begint bij goede zorg voor onze collega-medewerkers.