De Schakelaar

Wie ben je?

  • Je bent ouder dan 18 jaar en hebt een (vermoeden van een) verstandelijke beperking en/of autisme.
  • Je bent op zoek naar een zinvolle dagbesteding.
  • Je bent in de mogelijkheid om trappen te doen.

Wat bieden we aan?

Elke weekdag worden er verschillende ateliers georganiseerd in cultuur- en sportcentrum Elckerlyck in Sint-Lambrechts-Herk (Hasselt). Van maandag tot donderdag zijn we open van 9.00 uur tot en met 16.30 uur, op vrijdag van 9.00 uur tot en met 12.00 uur.

We hebben een ruim en gevarieerd aanbod aan ateliers. Zo is er ons productie-atelier voor wie graag de handen uit de mouwen steekt. Voor de creatievelingen is er een crea-atelier en een handwerkatelier. Verder kan je bij ons komen sporten en bieden we een Boccia-atelier aan. Eén keer per week organiseren we de Dobbelaar, dit is onze gezelschapsspelenclub waar je verschillende spelen kan ontdekken. Verder bieden we een zijns-atelier aan voor wie meer nood heeft aan een rustige dagbesteding vanuit een zijns-benadering.

We willen samen met jou werken aan een zinvolle dagbesteding op maat. We kijken samen met jou wat aansluit bij jouw interesses, noden en mogelijkheden. Je kan op basis hiervan je eigen programma samenstellen. We spreken op voorhand af wanneer je komt en aan welke ateliers je wenst deel te nemen.

We willen je een fijne werkplek geven waar je graag naartoe komt. Als jij dat graag wilt, dan nemen we jouw netwerk mee op pad.

Contact

Heb je nog vragen of wil je graag een afspraak maken?
Je kan steeds contact opnemen via:

Telefoon: 0476 – 55 02 03

E-mail: anne.vanderbruggen@ferdinand.broedersvanliefde.be

Locatie

Pastorijstraat 4
3500 Sint-Lambrechts-Herk