De Kamper

WIE BEN JE?

  • Je wil de stap zetten naar woon- en dagondersteuning en bent op zoek naar een kleinschalige groepswoning.
  • Je bent ouder dan 18 jaar en je hebt een beperking (verstandelijke beperking, sensorische/motorische beperking, autisme…).
  • Je hebt structuur en nabijheid nodig van begeleiding.
  • Je beschikt over een persoonsvolgend budget of een budget directe financiering van het VAPH.

WAT BIEDEN WE AAN?

Je woont samen met 9 andere bewoners vlakbij het gezellige centrum van Leopoldsburg. Winkels, bibliotheek, horeca en cultuurgelegenheden zijn op wandelafstand.

De Kamper is een moderne woning waar een aantal gezamenlijke ruimtes zijn: keuken, eethoek, woonkamer en een ruime tuin met terras. Op gelijkvloers is er een ruime rolstoeltoegankelijke badkamer aanwezig.

Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer met wc en lavabo. De meeste kamers hebben ook een eigen douche. Jouw kamer mag je zelf inrichten.

Het team van de Kamper bestaat uit 8 enthousiaste begeleiders, een logistiek ondersteuner, een inhoudelijk zorgcoördinator en een teamcoördinator.

Er is in de Kamper altijd begeleiding aanwezig (ook ’s nachts) die je actief ondersteunt in je dagdagelijks leven. Samen met jou zoeken we naar een evenwicht tussen zelfstandig dingen doen en ondersteuning.

We vinden het belangrijk dat je je bij ons thuis kan voelen.

Je hebt een individuele begeleider die jouw persoonlijk traject opvolgt. Daarnaast kan je voor een babbel, probleem of vraag ook terecht bij de andere begeleiders.

Ook jouw familieleden zijn welkom in de Kamper. Samen met jou en je familie willen we op pad gaan in de uitbouw van je eigen leven.

De Kamper ligt naast dagcentrum ’t Brugske waar je eventueel aangepaste dagbesteding kan doen. Begeleid werken is ook een optie die bekeken kan worden.

LOCATIE

Eloi Hellenboschstraat 42
3970 Leopoldsburg

CONTACT

Wil je hier graag wonen? Neem dan contact op met Lieve Vanalken.

Telefoon: 0473 – 55 17 78
E-mail: lieve.vanalken@ferdinand.broedersvanliefde.be

Wil je hier komen werken als personeelslid, vrijwilliger of stagiair? Surf dan naar de jobsite op deze website.  

Heb je andere vragen? Bel dan ons algemeen telefoonnummer: 013-530 600