Halte 3

WIE BEN JE?

  • Je bent 18 jaar of ouder en hebt een verstandelijke beperking en/ of autisme.
  • Je bent op zoek naar een plaats om te wonen.
  • Je staat ervoor open om samen te wonen met andere personen.
  • Je bent in de mogelijkheid om trappen te doen.
  • Je beschikt over een persoonsvolgend budget of een budget directe financiering.

WAT BIEDEN WE AAN?

Halte 3 is een tijdelijke accommodatie in Hasselt (Runkst) voor 12 personen. Als je in dit project stapt, kan je op termijn terecht in de nieuwbouw in Lummen, Leopoldsburg of Runkst. Samen met jou spreken we af wat je voorkeur is.

Halte 3 is geen typische leefgroep. Je hebt je eigen kamer of studio, maar kan ook aansluiten bij de gemeenschappelijke leefruimte. We begeleiden zowel individueel als in groep, naargelang je noden.

Er zijn vijf kamers en zeven studio’s (met al dan niet een eigen keukenblok of natte cel). De toiletten zijn gemeenschappelijk.

Er is altijd begeleiding aanwezig overdag (of telefonisch bereikbaar) en ’s nachts is er een inslapende begeleider.  Samen met jou gaan we op zoek naar waar jij ondersteuning in vraagt, wilt of nodig hebt. We zetten sterk in op een ondersteuning op maat. We werken hiervoor samen met verschillende partners (jouw netwerk, vrijwilligers, thuisverpleging,..).

We willen samen met jou werken aan een zinvolle dagbesteding. Hiervoor kan je terecht in het activiteitencentrum De Schakelaar. We zoeken naar begeleid werk of verkennen andere mogelijkheden. We kijken samen met jou wat aansluit bij jouw interesses, noden en mogelijkheden.

Door de centrale ligging in Runkst en de onmiddellijke nabijheid van het bus- en treinstation van Hasselt zijn er veel mogelijkheden.

We vinden het belangrijk dat je je bij ons thuis kan voelen en de ondersteuning krijgt die je nodig hebt. Met je individuele begeleider kan je alles bespreken. We gaan samen met jou en je netwerk op pad in de uitbouw van je eigen leven.

LOCATIE

Gaarveldstraat 3
3500 Hasselt

CONTACT

Wil je hier graag wonen? Neem dan contact op met Anne Vanderbruggen.

Telefoon: 0476/55 02 03

E-mail: anne.vanderbruggen@ferdinand.broedersvanliefde.be

Wil je hier komen werken als personeelslid, vrijwilliger of stagiair? Surf dan naar de jobsite op deze website.  

Heb je andere vragen? Bel dan ons algemeen telefoonnummer: 013-530 600