De Winning

De Winning is een sociaal inclusieve onderneming die werkt aan een arbeidsmarkt waar plaats is voor iedereen.


Personen die niet (of niet meteen) aan de slag kunnen op de reguliere arbeidsmarkt, helpen zij hun arbeidskansen te ontdekken en ontwikkelen. Dat doen ze via begeleiding, opleiding, werkervaring en bemiddeling, zodat een duurzame tewerkstelling mogelijk wordt.

De Winning beschikt hiervoor enerzijds over een eigen werkvloer. Anderzijds zijn zij voor bedrijven, via onze partnerorganisatie Emino, een ondersteuning in hun zoektocht naar deskundige medewerkers en verzorgen zij een kwaliteitsvolle begeleiding van personen met een arbeidsbeperking op hun werkvloer. De organisatie stelt ongeveer 350 contractuele medewerkers, 40 arbeidszorgmedewerkers en 100 personen in opleidingstrajecten tewerk.

Bij hun activiteiten en dienstverlening spitsen zij zich toe op de domeinen: natuur- en groenbeheer, biologische land- en tuinbouw, voeding en distributie en horeca.

Onder het merk KarWij communiceren ze over alle diensten en producten van De Winning groep die met voeding te maken hebben. KarWij produceert voeding op een duurzame, eerlijke, integere en gezonde manier. De producten uit hun keten bieden ze aan in hun eigen ecosysteem van winkels en horeca. Zo slagen ze erin om voeding van het zaadje in de grond tot je bord op de tafel te brengen. Daarbij laten ze niet alleen groenten, fruit en vee groeien. Maar ook mensen. KarWij werkt met mannen en vrouwen die net zo hard willen groeien als de groenten in onze biotuin.

Kent u bijvoorbeeld de Hoevewinkel en het Eetkaffee van De Winning op Campus Sint-Ferdinand al?

www.dewinning.be